HoneyCon 2015 活動圓滿落幕

DNS Attacks ft. Device and Cloud Security

  • August 19, 2015 13:50-14:30
  • 05:00 – Session Introduction
  • 10:00 – DNS Attacks – Steve (unohope)
  • 10:00 – Device Security Assesment – Melvin
  • 10:00 – Cloud Security Solution – Sky
  • 05:00 – FAQ

The WarGame World

  • August 20, 2015 13:30-16:30
  •  13:30
    • (50-min) Introduction – The WarGame World
  • 14:20
    • (10-min) Take a Break
  • 14:30
    • (50-min) Playground #1
  • 15:20
    • (10-min) Take a Break
  • 15:30
    • (50-min) Playground #2
  • 16:20
    • (10-min) FAQ – The End
  • 16:30